Nieuws bouw Heidestraat

vrijdag 27 november 2015

De uitgravingswerken liggen ondertussen achter ons. De vloerplaat werd gestort en nodigt ons uit om bekeken te worden. Je kan de contouren van het gebouw nu duidelijk zien. We krijgen dus stilletjes aan een idee van waar het gebouw precies komt te staan en hoe groot het is in oppervlakte. Ook de metselwerken zijn gestart en hier zullen de werkmannen nog een hele tijd zoet mee zijn. Op het wekelijks overleg buigen we het hoofd over de stand van zaken en oplossingen voor de eventuele  problemen die zich voordoen. De keuze van de gevelsteen vormt nu een heet hangijzer. Ook aan de algemene inrichting van de turnzaal moet nu gepuzzeld worden. Niet dat we deze van bij het begin naar wens kunnen inrichten, maar we willen wel mogelijkheden in de toekomst nu reeds voorzien. Op naar de eerste verdieping….

Foto's bouw

Actie Decathlon

Beste ouders,

Wij kunnen dankzij een nieuw initiatief van Decathlon punten sparen en hiermee gratis materialen aankopen voor onze school. Wij hebben hier wel jullie hulp voor nodig. Via onderstaande link kan je uw

klantenkaartnummer en naam invullen:  SLSkaart

Hierdoor wordt jouw klantenkaart aan onze school gekoppeld.  Hiervoor krijg je zelf 400 punten cadeau! Dit is meteen 6 euro die jij kan besteden in een decathlon filiaal naar keuzel. De school krijgt steeds de helft van de punten die jij aankoopt zonder dat je zelf punten verliest! De school spaart dus punten door jullie aankopen.

Ouders, grootouders, sympathisanten,….mogen ook allemaal inschrijven. Hoe meer, hoe beter!

Heb je nog geen klantenkaart, dan kan je er steeds gratis eentje aanmaken.

Je kan het formulier ook op onze facebookpagina terugvinden. Zo kan je het ook delen met anderen.

Alvast heel hartelijk bedankt!